blog ondernemer.nl

Voor de juiste informatie

Cross pennen: verfijnd en exclusief

Cross pennen waren de eerste echte moderne pennen die op de markt werden gebracht. In 1846 was de eerste Cross pen al een feit en sindsdien zijn ze niet gestopt met het maken van kwalitatieve schrijfwaren. Omdat Cross in eerste instantie een juwelier was, wordt de behuizing nog steeds vaak van dure metalen gemaakt en dat geeft ze het luxe en stijlvolle uiterlijk. En Cross pennen staat natuurlijk bekend om het ontwikkelen van de voorloper van de balpen, een prestatie die ze nooit zullen verliezen. Door te investeren in een Cross pen combineer je innovatie met traditie en deze pennen, ook al worden ze in het middensegment geschaard, zijn bij een aantal bekende mensen bijzonder populair.

Cross pennen voor een levenslange garantie

Als jij besluit een Cross pen aan te schaffen, dan krijg je een levenslange garantie op het mechaniek. Dit mechaniek is waar Cross pennen bekend om staan. Ze hebben hier zoveel vertrouwen in dat je het je leven lang gratis mag laten repareren als het defect raakt. Het verfijnde mechaniek is dan ook echt een kwalitatief hoogstandje en dat samen met het schrijfgenot zorgt voor de populariteit van deze pennen.

Verschillende soorten pennen

Cross pennen zijn er in verschillende soorten en maten. Ze maken vulpennen en balpennen en ook pennen met een afwijkende penpunt. Je kunt ook een Cross stylus bestellen, voor gebruik bij je telefoon en tablet. De uitvoering van Cross pennen is ook erg mooi. Er zijn de traditionele pennen, dunne en klassieke pennen, moderne pennen, chrome en gouden pennen en uiteraard is er voor elke soort pen een navulling te krijgen. Deze pennen zijn bijzonder kwalitatief en zullen je je hele leven veel schrijfplezier opleveren.

Welke Cross pen is het beste voor jou?

Er worden veel verschillende pennen aangeboden en dan is de vraag: welke is dan het beste voor jou? Je begint deze vraag te beantwoorden door jezelf af te vragen of je een vulpen wilt of een balpen. Bij een vulpen is het belangrijk dat je een nib kiest die past bij je schrijfstijl. Ook voor balpennen zijn er verschillende opties wat betreft de punt. Vervolgens denk je na over de uitvoering van de pen. Welke kleuren vind je mooi, welke stijl wil je uitkiezen, hoe dik moet de pen zijn. Als laatste bepaal je dan ook je budget, want er zijn Cross pennen te krijgen voor een paar tientjes en pennen voor honderden euro’s.

Een perfect geschenk

Ook als je iemand een speciaal cadeau wilt geven zijn Cross pennen ideaal. Eventueel laat je er een boodschap in graveren, bijvoorbeeld als iemand met pensioen gaat of aan een nieuwe baan begint. Met een Cross pen geef je iemand een cadeau waarmee ze hun hele leven kunnen doen. En door de levenslange garantie op het mechanisme, wordt de pen ook nog eens gerepareerd als deze defect raakt. Pennen graveren is nog specialer dan een standaard pen en daarmee geef je iets persoonlijks en unieks. Het assortiment Cross pennen is groot en je vindt hier vast een mooi exemplaar tussen.