blog ondernemer.nl

Voor de juiste informatie

BTL maakt zicht hard voor groen

De wereld veranderd samen met BTL. Elke dag komt er meer industrie bij. Er wordt dagelijks gebouwd. Soms moet daarvoor eerst iets anders gesloopt worden. Om vervolgens weer te kunnen bouwen. Bouwen aan iets nieuws. Een school, een wijk, een speelplaats of een kantoor. Hoe vaak wordt er een groen meegenomen in de bouwplannen. Groen in de zin van bomen, planten, struiken, maar ook een vijver of iets anders natuurlijks. Is dat wel vanzelfsprekend, of denkt men meer aan hoe sneller, hoe hoger, hoe meer beton?

Groenere professionals vind je nergens anders

Het is goed dat er ondernemingen bestaan die zich hard maken voor de natuur. Bij BTL beschikt men over veel kennis en houden ze van groene vingers. Met elkaar, op een inventieve en integere manier wordt er door BTL een dienstverlening aangeboden. Ze willen vastgoed realiseren met een groene binnen- en buitenruimte. Dit geeft de mensen namelijk meer energie en is gewoonweg gezonder. De motivatie van mensen op de werkvloer zal worden verhoogd, doordat de omgeving als zeer prettig wordt ervaren.

Als klant ben je het middelpunt

BTL beloofd zijn klanten een snelle reactie, waarbij je één aanspreekpunt krijgt toegewezen. Daarbij garanderen ze expertise en een fijne en effectieve samenwerking. Door te werken aan duurzame oplossingen, wordt er bijgedragen aan de natuur van nu en voor in de toekomst. Er wordt hoog ingezet voor een juiste werkwijze. Als klant krijg je een belangrijke rol om te vertellen wat jouw wensen en verwachtingen zijn. De start volgt pas als het plan van aanpak voldoende en naar ieders tevredenheid met elkaar is afgestemd. 

Meer verhalen