blog ondernemer.nl

Voor de juiste informatie

Bouwhelm gekocht via deze website

Een Bouwhelm heb ik laatst gekocht via de website van VDSTEENXXL. Omdat ik met mijn nieuwe baan, veel op bouwplaatsen moet zijn. Vond ik het wel zo fijn om een eigen veiligheidshelm te hebben. Tot nu toe had ik er steeds een geleend omdat het verplicht is op de bouwplaats een helm te dragen. Toen ik op de website van dit bedrijf kwam, zag ik dat zei verschillende soorten helmen hadden. Natuurlijk wilde ik wel een hele goede en vroeg dan ook via een chat gesprek op de website om advies van een medewerker. De vriendelijke medewerker van dit bedrijf hielp mij goed en adviseerde mij een helm wat aan mijn wensen voldeed. Daarom bestelde ik de helm en de volgende dag kreeg ik hem al thuis geleverd. Het enige wat ik moest doen is de helm goed afstellen op mij hoofd, zodat deze het werk niet zou belemmeren.

BouwhelmBouwhelm en nog veel meer veiligheidsspullen

Nu ik zo enthousiast ben over de veiligheidshelm die ik bij VDSTEENXXL besteld had. Ben ik vaker gaan kijken op de website van dit bedrijf. Zo zag ik dat deze onderneming ook werkkleding en werkschoenen verkopen. ar er is meer dat zij, van dit bedrijf, hebben. Alle veiligheidsartikelen zijn goedgekeurd en voldoen aan de wettelijke eisen. Zo weet je zeker dat het goed is wat je koopt en veilig is. Wat vooral belangrijk is met een veiligheidshelm is dat de pasvorm goed is. Zo mag de helm jouw niet belemmeren in het werk. Ook moet het natuurlijk jouw beschermen tegen hoofdletsels. Maar ook beschermt een goede bouwhelm jouw tegen verbranding, het belemmeren van elektrische stroomdoorgang en verontreiniging. Daarom is een helm op de bouw altijd verplicht. Dus zoek jij een mooie goede en veilige helm. Kijk dan op de website van dit bedrijf en je zal zeker slagen.Bouwhelm