blog ondernemer.nl

Voor de juiste informatie

Badlaken borduren

badlaken borduren

Wij hebben een bedrijf gevonden die een badlaken kan bordurenElk bedrijf wil eruit springen wanneer je het hebt over een relatie geschenk. Vaak wordt er een pen of een agenda gegeven, beetje afgezaagd vinden wij. Daarom waren wij op zoek naar een ander geschenk die elke relatie wel wilt krijgen. Onze zoektocht eindigde bij Teylinger, een bedrijf die de mooiste teksten en logo’s op textiel kan maken. Dit bedrijf maakt geen onderscheid van zakelijk en particulier, iedereen is hier welkom. Nadat wij een afspraak hier hadden gemaakt, kregen wij verschillende mogelijkheden te zien, alles was even prachtig. badlaken borduren

Leuke geschenken

Inmiddels hebben wij onze relatiegeschenken al laten maken en al in huis. Onze relaties zij  hier allemaal zeer te spreken over en hebben dan ook al verschillende complimenten mogen ontvangen. Wij hebben ervoor gekozen om een badlaken te borduren met ons logo erop. Behalve dat dit een zeer leuk presentje is, geeft het ook leuk weg.

Teylinger heeft echt bijzonder veel leuke ideeën wat betreft geschenken, maar ook voor de zakelijke markt kunnen zij veel betekenen. Wat dacht je van bedrijfskleding met het logo van het bedrijf en eventueel de naam van de medewerker erop. Eigenlijk teveel om allemaal op te noemen. Kijk maar eens op hun website en ontdek zo zelf de mogelijkheden.